Lulzim Peci

Themelues dhe Drejtor Ekzekutiv i KIPRED, Hulumtues i Lartë

z. Lulzim Peci ka fituar titullin e M.A. në Marrëdhëniet Ndërkombëtare në Institutin Universitar Ortega y Gasset në Madrid (Spanjë). Ai është themeluesi kryesor dhe Drejtor Ekzekutiv i KIPRED-it. Në të kaluaren, z. Peci ka shërbyer si Ambasador i Kosovës në Stockholm nga dhjetori 2009 deri në qershor të vitit 2013.

Shpërndaje këtë artikull