Stafi

 • Lulzim Peci

  Themelues dhe Drejtor Ekzekutiv i KIPRED, Hulumtues i Lartë

  z. Lulzim Peci ka fituar titullin e M.A. në Marrëdhëniet Ndërkombëtare në Institutin Universitar Ortega y Gasset në Madrid (Spanjë)....

  >*full_biography
 • Ariana Qosaj-Mustafa

  Drejtore e programit dhe Hulumtuese e lartë

  Ariana Qosaj-Mustafa është drejtore e programit dhe hulumtuese e lartë në Institutin Kosovar për Kërkime dhe Zhvillime të Politikave...

  >*full_biography
 • Mentor Agani

  Hulumtues i Lartë

  Z. Mentor Agani është hulumtues i lartë në Institutin Kosovar për Kërkime dhe Zhvillime të Politikave - KIPRED. Para se të...

  >*full_biography
 • Agon Demjaha

  Bashkëpunëtor i Lartë Hulumtues

  Agon Demjaha është M.A. në Marrëdhëniet Ndërkombëtare dhe Studimet Evropiane dhe Ph.D. në Shkencat Politike. Gjatë citeve 2006-2010...

  >*full_biography
 • Donjeta Morina

  Hulumtuese

  >*full_biography
 • Blend Zyrapi

  Hulumtues

  Blendi është hulumtues në Institutin Kosovar për Kërkime dhe Zhvillime të Politikave – KIPRED.

  >*full_biography
 • Diedon Nixha

  Hulumtues

  Diedon Nixha është hulumtues në Institutin Kosovar për Kërkime dhe Zhvillime të Politikave – KIPRED. Diedoni ka përfunduar studimet...

  >*full_biography
 • Valdrin Ukshini

  Hulumtues

  Valdrin Ukshini është hulumtues në Institutin Kosovar për Kërkime dhe Zhvillime të Politikave – KIPRED. Gjithashtu është anëtar i...

  >*full_biography
 • Nadije Gojani

  Kontabiliste dhe Financiere

  Nadlija është Kontabiliste dhe Financiere në Institutin Kosovar për Kërkime dhe Zhvillimin e Politikave – KIPRED. Fokusi i saj...

  >*full_biography